Janoinenlammas.fi tarjoaa raamatunopetusta verkossa

Janoinenlammas.fi tarjoaa raamatunopetusta verkossa

Janoinenlammas.fi on kristillinen videopalvelu, joka lanseerattiin Suomessa tammikuussa 2021. Samanaikaisesti julkaistiin Facebook-sivusto, jonka tarkoitus on toimia tiedotus- ja markkinointikanavana videopalvelulle. Sittemmin palvelu on laajentunut podcasteihin ja myös mobiilisovellukset Applen ja Androidin alustoille on lanseerattu.

Janoinenlammas.fi tekee yhteistyötä Radio Dein kanssa. Maanantaista lauantaihin kuullaan video-opetuksia audioina Janoinen Lammas -ohjelmasarjan nimellä. Uutta on myös janoinenlammas.fi-videosarjojen lisääminen Dei Plus -sovellukseen.

Yksi videopalvelun ajankohtainen sarja on ollut Teuvo V. Riikosen seitsenosainen Pahoja paikkoja, joka ilmestyi nopeasti Ukrainan sodan puhjettua. Siinä käsitellään kysymyksiä, kuten voiko kristitty olla sotilas, mitä rauhanturvaajat tekevät, onko rauha mahdollista?

Janoinen lammas -videopalvelun takana on Next Billion -tiimi, johon kuuluvat pappi, teologi ja lähetystyöntekijä Juri Veikkola sekä teologi ja mediavaikuttaja Lauri Nurminen. Kaikki palvelun ohjelmat ovat maksuttomia.

Pahoja paikkoja -sarjan jälkeen Teuvo V. Riikonen on tehnyt neljä uutta ohjelmaa, jotka kuvattiin elokuussa 2022 Kreikan Patmoksen saarella. Kuva Joel Tiainen.