PARIKANNIEMISÄÄTIÖ MUKAAN SEURAKUNTALAINEN.FI UUTIS- JA VERKKOMEDIAAN

PARIKANNIEMISÄÄTIÖ MUKAAN SEURAKUNTALAINEN.FI UUTIS- JA VERKKOMEDIAAN

Parikanniemisäätiö on kutsuttu mukaan 1.11.2023 alkaen seurakuntalainen.fi uutis- ja verkkomediaan.

Seurakuntalainen.fi on kristillinen uutis- ja verkkomedia, joka välittää uskottavia uutisia, haastattelee kiinnostavia ihmisiä ja kertoo ajankohtaisista ilmiöistä verkon kautta maksutta kaikille.

Seurakuntalainen.fi on kristillisten medioiden yhteinen uutissivusto. Sitä kustantavat Radio Dei ja Perussanoma Oy. Mukana ovat lisäksi yhteistyökumppanit ja järjestökumppaneita, joihin Parikanniemisäätiö kuuluu.

Parikanniemisäätiön mukaan tuleminen on osa säätiön uutta strategiaa, mihin yhtenä painopisteenä kuuluu verkostointi, viestintä ja yhteyksien rakentaminen. Parikanniemen ystävät ry on liittynyt kristillisten kustantajien jäseneksi ja Parikanniemisäätiö aikaisemmin Suomen ekumeenisen neuvoston kumppanuusjäseneksi.

Parikanniemisäätiön perustehtävä on lastensuojelutyö ja hengellinen julistustyö, mihin kuuluu monipuolinen mediatyö mm. Parikanniemen Kontti lehden kautta. Seurakuntalainen.fi mahdollistaa uutisoinnin ja viestinnän entistä paremmin.

Parikanniemisäätiön toimisto ja lastenkoti sijaitsee Mikkelin Ristiinassa ja säätiö työllistää vuosittain noin 35-40 henkilöä. Säätiö tekee vuosittain julistustyötä 60-70 seurakunnan alueella ja mediassa monipuolisesti eri alustoilla.

Valokuvassa: Vasemmalta seurakuntalainen.fi päätoimittaja Sari Savela, Kontti lehden toimitussihteeri Meiju Bonsdorff ja toiminnanjohtaja Teuvo V. Riikonen (Valokuva Jouni Turtiainen)

Lisätietoja:
www.parikanniemi.fi
toiminnanjohtaja
Teuvo V. Riikonen
teuvov.riikonen@parikanniemi.fi