MEDIATYÖ

Parikanniemisäätiö tekee radio-ohjelmia mm. Radio Patmoksen taajuudella.

Kontti” ohjelma on pituudeltaan 24 minuuttia ja ohjelma sisältää haastatteluja, raamattuopetuksia ja Parikanniemen työn esittelyä. Toimittajina ovat Teuvo V. Riikonen ja Petri Tiusanen, mutta tavoitteena on päästää ääneen useita työmme yhteyshenkilöitä ja ystäviä. 

 
Taustaa ohjelmille

Parikanniemisäätiö ja Parikanniemen ystävät ry. aloitti omat radio-ohjelmat 2013 ja tuotti Radio Deille ohjelmia viisi vuotta mm. yhteistyössä Savonlinnan seurakunnan ja Savonlinnan kristillisen opiston kanssa. 

Aikaisemmin Teuvo V. Riikonen toimitti kirkkoherra Sammeli Juntusen kanssa vuodesta 2007 alkaen mm. puolen tunnin Alusta alkaen -raamatunselitysohjelmaa ja viiden minuutin Martti kehään -ohjelmaa, jossa käsiteltiin Martti Lutherin ajatuksia ja kirjoituksia. 

2013–2017 Parikanniemisäätiö tuotti yksin yli 250 Pala Konttista -ohjelmaa. Ohjelmia tekivät Riikosen lisäksi säännöllisesti Markku Liukkonen, Pekka Maaranen, Petri Tiusanen. Äänittäjänä oli Wali Avent. Lisäksi Riikonen on osallistunut Radio Dein eri suoriin keskusteluohjelmiin.

Parikanniemisäätiön oma ohjelma on ollut vuoden 2018 alusta tauolla. Yhden vuoden ohjelmat maksavat noin 5000 euroa. Jos haluat tukea toimintaa taloudellisesti, ja toivot ohjelmien jatkumista, ota yhteyttä Parikanniemeen.